Розглянуто - | BAN FA ACCOUNT

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
4
Реакції
56
Бали
16
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Вячеслав Альварез
  3. Суть скарги: Було заблоковано мій основний форумний акаунт, за пунктом 4.1, наскільки я зрозумів це після коментаря в ось цієї жінки на стінці - тик, проте я був не один хто написав там коментар, а блокування виключно у мене - це нормально? І судячи до правил, усі коментарі були схожого характеру, проте у правилі 4.1 йдеться про образу пряму чи завуальовану, в моїх словах "Перебрала з вєсом, не треба було лізти на ДВБ" - особисто я не бачу ніякої образи, чи конфлікту. А ще цікавий момент того, що минулі коментарі були видалені через скаргу, а мій індивідуально? Чи у пані Ольги є особистий модератор/адміністратор, котрий слідкує... кхм... блатить її.... кхм... модерує стінку? Хотілось би наголосити, що мої слова не є насмішкою, конфліктом чи образою, а виключно констатація факту.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): жмяк
  5. Дата походження: 15.08.2024

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

На вас була скарга від гравця у форумний репорт, модератор форуму відреагував та видав покарання згідно правила :

4.1 Строго заборонено ображати користувачів як прямо, так і завуальовано, тролити та відкрито провокувати на конфлікт. | Бан 15 днів.

Зняти/скоротити подібне покарання на жаль неможливо без згоди гравця у бік якого лунали образи.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі