Зачинено Ban / p4 (ПЕРЕПОДАЧА)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джейк Вінчестер

Akerman Family
Активний гравець
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
906
Реакції
721
Бали
113
1. Сервер у діскорді: UKRAINE GTA, UKRAINE GTA | 02 сервер, UKRAINE GTA | 03 сервер, UKRAINE GTA | 04 сервер
2. Нікнейм теха: Неизвестно
3. Особистий нікнейм (Discord): trafig
4. Суть скарги: Дали бан за гифку, я не понимаю почему за гифку банят, а не дают предупреждения? За рекламу серверов и т.д бан, но там не сказано ничего про гифку и даже не написано "запрещен любой вид пиара" я уже не прошу разбанна, а хочу объяснений почему мне дают Бан за гифку я думаю тех поддержка сама понимает что мне нет смысла кидать гиф целю рекламе и в гифки только была реклама клана и фамки которые НЕ сделанные на других проектах, а именно на Ukrain GTA не удивлюсь если откажут по причине "реклама гифок запрещена" или вы думаете что я ***********************************, который будет что-то пиарить на сервере, а не в личке, я бы уже в личке пиарил лучше, но мне нет смысла пиарить гифку или вы думаете что я хочу прорекламить гифку чтобы про нее знал весь мир объясните, пожалуйста, может я *********************************** и не понимаю ничего
5. Доказ: (скриншот/відео):
1697386916634.png

6. Дата походження: 14.10.2023

Останнє редагування:

Мстислав Подільський

Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
447
Реакції
360
Бали
68
Вітаю.

Пункт 4 не передбачає блокування за gif повідомлення, якщо звісно не містить рекламу. Натисніть на кнопку нижче. Це є наслідками Ваших дій рекламування стороннього ресурсу без дозволу самої людини.

1697442796026.png

"...а не в личке, я бы уже в личке пиарил лучше, но мне нет смысла пиарить гифку или вы думаете что я хочу прорекламить" гифку
Також Ви спробували обійти блокування на 03 Discord сервері, замість спроби оскаржити рішення. Теж отримали покарання за пунктом 19, а саме:
Обхід мута/Бана - (Мультиакаунтами, гілками або іншими видами чату) .
1697443119546.png
Оскарження не є можливим через порушення правил.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі