Розглянуто BARINOV

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Султан Суліман

Кошовий отаман
Реєстрування
27 Бер 2025
Дописи
71
Реакції
82
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Султан Суліман
2. Нікнейм порушника: Олександрр Мельник ID208690,Денис Ханс ID161960.
3. Назва клану порушника: BARINOV
4. Суть скарги: За мною почала їхати поліція [Тайм код 00:24] на мене накинули пурс [Тайм код 00:36] я поїхав остоновився почав уїжджати від поліцій я їду і в мене врізалися [Тайм код 1:20] (Примітка: я поговорив хто в мене врізався він мене не побачив) почав убігати і йде поліція [Тайм код 1:29] я почав біжать від поліцій і по мені відкривають вогонь клан BARINOV [Тайм код 1:42] я біжав далі і по мені почали відкривати вогонь поліція [Тайм код 1:49] і я попав в ДКВС.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
тик
6. Дата порушення:20.04.2026

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
458
Реакції
312
Бали
123
Вітаю, шановний гравець Султан Суліман.

Гравець Олександрр Мельник [208690] Отримає покарання: "Деморган 40 хвилин"
Порушення правил UKRAINE GTA 6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин

Гравець Денис Ханс [161960] Отримає покарання: "Деморган 40 хвилин"
Порушення правил UKRAINE GTA
6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. |
Деморган 30-60 хвилин

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі