Розглянуто barinov

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саша Хітмен

Поважний гравець
Реєстрування
17 Лют 2026
Дописи
124
Реакції
138
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Саша Хітмен
2. Нікнейм порушника: barinov
3. Назва клану порушника: barinov
4. Суть скарги: Стоїми на глово з токсою говоримо і починають по нам тулити клан барінов в зеленій зоні я підбігаю питаю нащо вони стриляють відповіді я не почув і почали тулити по мені, я почав тулити в відповідь і вони нас поклали так як нас було 2 а їх 4. Потім ми їхали з больки в Харків врізаємось в гелик який був на зустрічній смузі то оказались ціж самі тіпи, по нам почали стриляти я питався втікти не получилось так як врізались в токсіка, ми почали тулитися і один із барінов бідібгає збиває анімку мені і вони нас вбивають, тобто RPK, FD in GZ, збив анімації ....
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Відео 2 Відео 1
6. Дата порушення: 08.05.26

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,654
Реакції
895
Бали
253
Вітаю шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Перепрошую, за довгий розгляд скарги.
Гравець Артем Бандерівський [ID27652] отримує покарання у вигляді деморгану терміном на 100 хв за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.31. "Збив анімації" - Заборонено збивати анімації. | Деморган 30-60 хвилин / Варн
На першому відкаті, дії гравців можуть розцінюватися як "Відкриття вогню на ураження + Ваші дії могли бути спровокані"
Гравець Саша Хітмен [ID205957] отримує покарання у вигляді деморгану терміном на 90 хв за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин
I Розглянуто I

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі