Відмовлено BARXATNIE, Бердичів || Порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Соловей

Шановний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
107
Реакції
38
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Катана Екстазі
2. Нікнейм порушника: 131871,6345
3. Назва клану порушника: BARXATNIE, Бердичів
4. Суть скарги:
Я їхав по своїх справах, нікого не чіпав і не провокував, коли мене без жодної причини почала навмисно таранити гравчиня з клану "Бердичів" — Віка Службова (ID 6345). Після цього я написав у чат (перепрошую за можливий мат) щось на кшталт «нахера це робити?», бо ситуація була абсолютно неадекватна. Також звернувся до гравця з клану BARXATNIE з проханням угомонити своїх людей, попередивши, що інакше звернуся до модерації. Далі ситуація тільки погіршилась: коли Віка Службова відійшла/вийшла, я побачив, що ззаду по мені відкрили вогонь. Я повернув камеру і побачив гравця з ID 131871, який стріляв із пасажирського сидіння, що є багоюзом, а також наносив шкоду моєму авто, тобто здійснював DM по транспорту (DM car). Після цього Віка Службова почала без причини ображати мене (оск), а також ображати нашого лідера клану, використовуючи нецензурну лексику та провокаційні висловлювання, використовувати метагеймінг (зокрема згадувала «форум» у грі), а також проявляла агресію, включаючи DM. Гравець з клану BARXATNIE (ID 131871), який знаходився на пасажирському сидінні, також повторно здійснював DM по моєму авто. Окрім цього, є підозра, що у Віки Службової можуть бути мультиакаунти, оскільки вона сама згадувала про це у VIP-чаті, а також відомо, що дана особа вже неодноразово отримувала покарання за порушення правил.

У діях Віки Службової (ID 6345) вбачаю наступні порушення: 5.1 MG (метагеймінг — використання OOC інформації в IC чаті), 5.9 Образа гравців, 6.2 DM (атака без IC причини), 6.3.3 Навмисний таран. У діях гравця Артема Щербиніна (ID 131871) вбачаю порушення: 6.38 Багоюз (стрільба з пасажирського сидіння) та 6.4 DM Car (умисне нанесення шкоди транспорту без причини). Докази надам нижче. Прошу перевірити даних гравців та вжити відповідних заходів згідно правил серверу.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Фрапс - https://screenapp.io/app/v/1orT4zTMF5
PS: Фрапс прошу дивитись повністю так як там усі порушення від данних персон. І ще прошу взяти до увагу те що я використав інше джерело так як відео не пропускає такі відео
Доква про слова Віки Службової : https://i.postimg.cc/RCXpZhz5/image.png
6. Дата порушення: 05.04.2026

Останнє редагування:

Алекс Хантер

ЗГС Неоф | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
19 Вер 2025
Дописи
530
Реакції
219
Бали
103
Вік
21
Вітаю!

Скарга не підлягає розгляду: так як відео подано не через платформу “YouTube” + не видно дату та час ситуації!!!

Переподайте скаргу!

Відмовлено

// by Hunter

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі