Відмовлено BAT COP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Драгон

Новий гравець
Реєстрування
30 Вер 2023
Дописи
11
Реакції
3
Бали
3
Вік
18
Місце народження:сумська область

archive.jpg

Дитинство

Денис Виріс серед грошей ,в 12 років я став фанатом бмв-та хотів стати бмв-таксистом.
коли мені дали руль за автомобіль Kia RIO, після цього я захотів стати таксистом-або гонщиком
десь в 16років Денис приняв участь в гонці на автомобілях в оренду,після 2 роки він здав на права та почав копити на БМВ е60,
потім купив собі скутер а через 3 місяця мотоцикл дукаті та поїхав на пержу гонку на мотоциклі та робив трюк під назвой стант-їзда на задньому колесі
Юність
images.jpg

потім він пішов робити в такси opti, та накопив на перший автомобіль шевролет ніва,потім разом з батьком їздив на рибалку
потів робив в приватном такси на шевролет Niva, зробив тюнинг та вперший раз поїхав на гонки, Денису це дуже понравилось,
та продав дукаті-та скутер ,купив собі спортивний велосипед щоб їздити на роботу
Доросле життя:
images (1).jpg

Після тохо як звільнився самий главний в такси я пішов в Службу Безпеки України
після цього почав ловити багато злочинців,дуже гарно робив, більше половини грошей я кидав в моно банк та копив на бмв е60
потім Денис Драгон почав брати участь у спецопераць.
їздив на БП,ловив правопорушників,допомогав на наборі в ДСНС та ДКВС,
їздив в орінтування ,та патрулював всі міста: Гостомель, Полтава, Дніпро

sbu2022.jpg

на данний час Денис накопив 1.9 але він дуже захотів відихати та якось бистріше накопити на бмв е60
після того як в моїй родині захворіли родичі я їм допомогав грошима,та працював в СБУ ,Купив собі квартиру 2 комнатну щоб було більше місця купив ще один автомобіль а саме порш каен та в мене залишилось 300тисяч я не знав що мені робити та я захотів брати хабара та бажаю звання BAT COP

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,665
Реакції
1,289
Бали
253
Вітаю, коротка біографія, помилка в заголовку тексту "BAD COP".
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі