Відмовлено Bed Cop /// Олександр Чернюк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Чернюк

PARADOX | Центральна Україна [01]
Реєстрування
10 Жов 2024
Дописи
32
Реакції
19
Бали
11
Чернюк Олександр Олегович
Дата народження:
10 липня 2000 р.
Місце народження: м. Бориспіль, Київська область, Україна
Національність: українець
Стать: чоловіча
Зріст/вага: 184 см / 81 кг
Сімейний стан: неодружений
Статура: атлетична
Колір очей: світло-карі
Зачіска: коротка, строга
Відмітні знаки: службовий жетон і татуювання з гербом Нацполіції
Захоплення: спорт, бойові мистецтва

Дитинство і витоки характеру

Я, Чернюк Олександр Олегович, народився влітку 2000 року у місті Бориспіль, у звичайній лікарні. Батьки — звичайні люди, що працювали без вихідних, аби звести кінці з кінцями. Мене виховували в дусі строгості та справедливості — кожне слово мало вагу, кожна обіцянка — наслідки.

З дитинства я був енергійним і непосидючим. Усе навколо здавалося викликом: чи то дерева, на які треба було вилізти, чи старші хлопці, яких хотілося перемогти у дворі.

Школа, боротьба і перші принципи

Навчання давалося легко, але нецікаво. Мене більше цікавили бійки, спортивні змагання та тренування. У 12 років почав займатись боксом, а згодом — рукопашним боєм. У кожному ударі я бачив не агресію, а контроль, дисципліну, рівновагу.

У дев’ятому класі — перша серйозна бійка, через яку ледь не вилетів зі школи. Але замість покарання — я отримав шанс: вчитель фізкультури забрав мене на обласні змагання, і там я вперше відчув смак перемоги на рівні команди.

Вибір шляху

Після школи вступив до Національної академії внутрішніх справ. Був переконаний, що справедливість — це не слова, а дії. Навчання давалося важко — фізична витривалість не компенсувала моральну боротьбу. Але я не здавався.

У 2021 році, одразу після випуску, був прийнятий до Національної поліції України. Перше патрулювання — спекотне літо, дві бійки, п’ять викликів. Я зрозумів: це моє. Я народжений захищати, а не мовчати.

Поліція, правда і межа компромісу

Я працював по 12 годин, без вихідних, без жодного хабара. Але система — вона інша. Колеги жили краще, машини кращі, відпустки довші. Мене кликали в "клуб", обіцяли гроші, мовчання, повагу. Я відмовив. І ще раз. І ще.

Аж поки одного вечора не довелося обирати: або врятувати свідка, або дотримуватись інструкцій. Я врятував. І порушив протокол. Тоді вперше зрозумів, що правда — складніша за закон.

2025 рік: життя між чорним і білим

Тепер я — старший офіцер поліції. Маю репутацію незручного, чесного і непідкупного. Ворогів — багато, друзів — мало. Але сплю спокійно. Удень — патрулюю, вночі — тренуюсь. Мій дім — це маленька квартира в Києві, моя сила — це принципи, що не продаються.

І хоч система намагається переламати кожного — я поки стою. Сильний тілом. Сильніший духом.

Богдан Резніченко

Пенсія ГА | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
1,451
Реакції
755
Бали
213
Вітаю!
- Розглянувши вашу Біографію , виношу наступний вердикт:

- Кількість символів , без пробілів , становить менше ніж - 3.000.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі