В очікуванні BP відгули для фракцій

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68
Вітаю, моя пропозиція - зробити можливим виконувати всі завдання з BP без відгулу(це стосується фракцій) Через те, що великий процент людей знаходиться у фракції - ми змушені витрачати свої відгули для того, щоб виконувати завдання з BP і не завжди їх вистачає, так, як мінімум можно взяти відгул на один день. Я вважаю, що це трішки не справедливо порівнюючи з кланами котрі можуть в будь-який момент виконати свої завдання без якогось відгулу. Наприклад завдання вантажівника на Азовсталі потребує відгул і потрібно витрачати один день відгулу для завдання, прошу взяти до уваги мою петицію та якось полегшити можливість виконання BP.

Олексій Ханзо

Президент | Південна Україна
Реєстрування
29 Гру 2022
Дописи
152
Реакції
69
Бали
33
проти ті бездарі не працюють !!!!!!!!!!

Олексій Ханзо

Президент | Південна Україна
Реєстрування
29 Гру 2022
Дописи
152
Реакції
69
Бали
33
Треба їх на поле загнати хай хоть картоплю посадядь !

Стас Ланько

Модератор | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
596
Реакції
412
Бали
68

Astrall

ExizeFamQ <3
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
292
Реакції
291
Бали
66
Вітаю, моя пропозиція - зробити можливим виконувати всі завдання з BP без відгулу(це стосується фракцій) Через те, що великий процент людей знаходиться у фракції - ми змушені витрачати свої відгули для того, щоб виконувати завдання з BP і не завжди їх вистачає, так, як мінімум можно взяти відгул на один день. Я вважаю, що це трішки не справедливо порівнюючи з кланами котрі можуть в будь-який момент виконати свої завдання без якогось відгулу. Наприклад завдання вантажівника на Азовсталі потребує відгул і потрібно витрачати один день відгулу для завдання, прошу взяти до уваги мою петицію та якось полегшити можливість виконання BP.
Крута ідея!

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі