Зачинено by Джокер//не правильна видача покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дан Гост

Активний
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
303
Реакції
107
Бали
48
1. by Джокер
2. Дан Гост
3. їхали ми з друзями на вч в трьох щоб пограбувати приїхали на головний вхід після чого ми почали перестрілку з зсушниками їх було набагато більше та вбили моїх двоїх сокланів після чого я залишивсь один та оборонявсь як міг далі прийшов чи підполковник чи майор я його вбив він образився та зняв форму і почав мені заважати а потім взагалі викликав адміна та каже ''вони нас деемлят поможіть'' після чого адміністратор сказав ''так звичайно зараз відкину'' і не бачивши взагалі повної ситуації відкинув мене за дм а тепер питання навіщо тоді ЗСУ та взагалі всі МВС структури які не можуть постояти за себе і військову частину та викликають одразу адміністраторів це вже якось псує атмосферу гри і де тут взагалі дм якщо це був напад на ВЧ також правило ППН 3.4 яке дозволяє клановцям при нападу на ВЧ вбивати військово службовців ЗСУ шановний адмністратор який розлягадає цю скаргу я надіюсь на ваший адекватний вердикт а не щось типу ''адміністратор видав покарання вірно'' також якщо виявиться що адміністратор видав покарання не вірно я прошу видати мені компенсацію в ввиді 1 м4 90пт та 1 снайперської гвинтівки 5пт
4. тик

5. 14.07.2024

Дан Гост

Активний
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
303
Реакції
107
Бали
48
Також був момент де зсушник за пгшив тайзером але адміністратор не звернув на це увагу якщо потрібно можу скинути відкат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі