Розглянуто CБУ Х чи Д але посадив в кпз в Х/Миша Янченко/Дмзз , нон рп держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юдзіро Ханма

Новий гравець
Реєстрування
15 Вер 2023
Дописи
8
Реакції
0
Бали
4
  1. Нікнейм гравця: Миша Янченко
  2. Особистий нікнейм: Юдзіро Ханма
  3. Суть скарги: я із за незнання працівником СБУ процесуальних дій при затриманні попав в кпз на 1 годину 15 хв. в чому саме порушення значить в співробітника я так розумію немає доказів його правоти тому він буде правий тільки якщо в нього буде відео запис порушення і процесу затримання скажу від себе порушення там +- не зрозуміло хто правий але у любому випадку я правий поки Миша не покаже свої докази мого порушення а на рахунок процеса затримання то я не знаю хто брав іспити у цього співробітника і хто його приняв у фракцію і так по перше міранда не була зачитана хоча я залюбки викликав би адвоката по друге він не показав посвідчення і не просив мого паспорту для підтверження особи а також він вдарив мене в зз пару разів по третє не відіграв як він мене садить в КПЗ (на рахунок що не повний фрапс то я увімкнув як тільки допетрав що все не по рп а саме що не було міранди). І ще мене хвилює що поки ви перевірите мою скаргу що може зайняти 24 години навіть і ви можете не встигнути мене витягнути з КПЗ я маю відсидіти 1 годину 15 хв ізза некомпетентного гравця який не ****************************нував мої права які б мені дали шанс не сидіти в КПЗ якщо б адвокат приїхав.
  4. Докази (скріншот/відео):
    тайм коди: 0:28 після того як я сказав про посвідчення він злякався і без відігровки мені його дав. 1:03 вдарив 2 рази в ЗЗ . 1:47 посадив в КПЗ без відігровки
  5. Дата порушення: 27.11.2023

Назар Герас

Шановний гравець
Активний гравець
Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
1,323
Реакції
745
Бали
213
Вітаю.
Запрошу докази вашого порушення у працівника.
На розгляді.

Назар Герас

Шановний гравець
Активний гравець
Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
1,323
Реакції
745
Бали
213
Вітаю.
Поспілкувався з працівником, доказів не отримав.
Тому, розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Гравець #41411 отримає покарання у вигляді:
NonRP Держ. - /jail 180 або /warn.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі