Зачинено CБУ 2

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
Ваш нікнейм: Остап Ковальчук
Нікнейм гравця: На відео їх багато (якщо потрібні іменно конекретні імена, можу написати)
Дата порушення: 14.09
Опишіть ситуацію: Подав на мене "Олег Абрамов" скаргу Скарга, подав він не від себе а від третього лиця, чому СБУ мене підрізали спеціально? І зразу почали стріляти по колесам, попередження ніякого про це не було, у їхній жалобі, на їхнім відеофіксації, є порушеня від них, прошу будь ласка переглянути, та винести вердикт, на відео багато НРП дій від СБУ,
Скріншот/відео від свого обличчя:

Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
83
Реакції
11
Бали
18
СБУ як тыльки бачить нашы ныкнейми зразу докапуються, ы вбивають якщо не по ъхньому ыде, так що цемассове ДМ

Данило Ливандовський

Новий гравець
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
10
Реакції
1
Бали
6
Ваш нікнейм: Остап Ковальчук
Нікнейм гравця: На відео їх багато (якщо потрібні іменно конекретні імена, можу написати)
Дата порушення: 14.09
Опишіть ситуацію: Подав на мене "Олег Абрамов" скаргу Скарга, подав він не від себе а від третього лиця, чому СБУ мене підрізали спеціально? І зразу почали стріляти по колесам, попередження ніякого про це не було, у їхній жалобі, на їхнім відеофіксації, є порушеня від них, прошу будь ласка переглянути, та винести вердикт, на відео багато НРП дій від СБУ,
Скріншот/відео від свого обличчя:
При образі працівників СБУ ми маємо повне право заарештовувати, якщо порушник почав тікати то ми відкриваємо вогонь

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
При образі працівників СБУ ми маємо повне право заарештовувати, якщо порушник почав тікати то ми відкриваємо вогонь
А де була сама образа? А? Подивіться ось цю скаргу яку я написав скарга, подивіться на відеофіксації всі тайм-коди, бачите? Бачите як СБУ обзиває? + до того, відкритий вогонь був без попередження, РП ніякого не було ні в голосовий чат ні в писемний

Олег Абрам

Козак
Реєстрування
20 Лип 2022
Дописи
48
Реакції
13
Бали
21
Самі ж порушували, зажимати машину СБУ на першій ж хвилині відео тим самим ти поводив себе підозріло після чого почав втікати

Нагадую що у цей момент у СБУ була спец операція та об'явлено нч вони мали право затримати будь кого хто виглядає підозріло

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
Самі ж порушували, зажимати машину СБУ на першій ж хвилині відео тим самим ти поводив себе підозріло після чого почав втікати

Нагадую що у цей момент у СБУ була спец операція та об'явлено нч вони мали право затримати будь кого хто виглядає підозріло
Ми як про це мали знати? Та й вас на відеофіксаії не було, ви слова чуєте що на відеофіксації, "Давайте давим их стеляем мне *********************************** на етих ***********************************асов", ви ж самі робите НРП дії, РП ніякого, абсолютно ніякого не було

Олег Абрам

Козак
Реєстрування
20 Лип 2022
Дописи
48
Реакції
13
Бали
21
Ми як про це мали знати? Та й вас на відеофіксаії не було, ви слова чуєте що на відеофіксації, "Давайте давим их стеляем мне *********************************** на етих ***********************************асов", ви ж самі робите НРП дії, РП ніякого, абсолютно ніякого не було
Це було сказано не у грі та не у офф дс
Так що немає ніякої сили в як бачиш порушення не було
Сам же відлетів за вихід від рп

Якби від наших співробітників були порушення вони б вже сиділи а як бачиш порушень нема так що не бачу сенсу у жалобі

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
Це було сказано не у грі та не у офф дс
Так що немає ніякої сили в як бачиш порушення не було
Сам же відлетів за вихід від рп

Якби від наших співробітників були порушення вони б вже сиділи а як бачиш порушень нема так що не бачу сенсу у жалобі
Рахуй як хочеш, адміністрація все вирішить, порушення є

Реєстрування
29 Чер 2022
Дописи
90
Реакції
16
Бали
8
Вітаю!

Все було по РП, ви провокували співробітників СБУ, вони мали права відкрити вогонь без попередження.

Зачинено.

by ЗГС МВС Миша Адамсон.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі