Розглянуто Cаня Намізе / РК після смерті

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
85
Реакції
16
Бали
43
1. Бавікс Макалістер
2. 01
3. Саня намізе
4. я поїхав до лабораторії, і тут вбиваємо хунту з якою у нас війна, а він через 3 хвилини повертается туди, тобто це рк

відео

Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
85
Реакції
16
Бали
43
тайм коди: 1.07 вбивство хунти
9.42 пробиваю 1 тайм
7.16 перший постріл в мене, потім проходить 10 секунд і я іду дивитись хто це
7.25 пробиваю повторно час

p.s я пробив після смерті через хвилину тайм, тобто людина прийшла може бути за 4-5 хвилин після своєї смерті, тобто це вже порушення правил рп, а саме: РК - можна повернутись через 10 хвилин після своєї смерті на то місце де вас вбили

Василь Худан

Головний Слідкуючий за Неоф.Орг.
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
313
Реакції
175
Бали
46
Вітаю.
Беру вашу скаргу на розгляд.

Василь Худан

Головний Слідкуючий за Неоф.Орг.
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
313
Реакції
175
Бали
46
Гравця Саня Намізе буде покарано згідно правил серверу
7.18. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [КПЗ 400 хвилин - Бан на 3 дні]
7.20. "RK" - Repeat Kill - Вбивство гравцем якого щойно вбив інший гравець на тому самому місці, де сталося вбивство. [КПЗ 120 хвилин]
Гравця Назарп Притула буде покарано згідно правила серверу
7.18. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [КПЗ 400 хвилин - Бан на 3 дні]
Гравця Бавіксс Макалістер буде покарано згідно правила серверу
Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі