- Реєстрування
- 30 Кві 2023
- Дописи
- 78
- Реакції
- 22
- Бали
- 63
- Нікнейм адміністратора:Сергій Романович
- Особистий нікнейм:Михаїл Шарутин
- Суть скарги: Скарга на Адміністратора
Шановний Адміністраторе,
Я, [Михаїл Шарутин], пишу вам цю скаргу у зв'язку з нещодавнім інцидентом, який стався на сервері [назва сервера] і з приводу якого було видано покарання.
Приблизно півгодини до події, за яку було видано покарання, я та мій товариш зазнали образливих висловлювань з боку іншого гравця. Зокрема, він використовував такі вирази, як "ні щита" та інші образи.
Покарання, яке було накладено на мене, базувалося на неповній відеофіксації ситуації. Вважаю, що рішення про покарання було прийняте поспішно та без належного розгляду всіх обставин.
Вимоги:
1. Перегляд ситуації: Прошу вимагати від гравця, що подавав скаргу, надати повну відеофіксацію всієї ситуації, яка сталася, починаючи з моменту першого конфлікту і до самого кінця.
2. Перегляд покарання: Зважаючи на те, що відео, яке було надано, є неповним, прошу переглянути накладене на мене покарання. Зокрема, звертаю вашу увагу на наступне:
- Висловлювання гравця: Усі образливі висловлювання, спрямовані на мою адресу та адресу мого товариша.
- Технічний аспект (Баг): Покарання, видане за використання баґу, вважаю невиправданим, оскільки цей баґ не був використаний для отримання вигоди мною чи іншими гравцями. Це є баг, який існує в грі, і його використання не мало на меті отримання переваги або шкоди іншим гравцям.
Сподіваюсь на ваше об'єктивне та неупереджене розслідування цього інциденту.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
- Дата походження:29.05.2024