Відмовлено Cкарга для Керівника Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рома Зубарев

Модератор Південна Україна 05
Реєстрування
1 Кві 2024
Дописи
9
Реакції
4
Бали
8
Вік
21
  1. Нікнейм адміністратора:Артем Скакун ГА
  2. Особистий нікнейм: Рома Зубарев
  3. Суть скарги: Вітаю,хочу написати про випадок коли ми грабували війскову частину на захист прийшла людина яку ми навіть не помітили тому що це був Головний Адміністратор 05 серверу який використав адмін права у своїх цілях, а саме команду /mask мало того що він втрутився в РП процес так він ще й використовує адмін права в своїх цілях невідомо як він саме туди дібрався може й було використано інвіз або телепорт цього незнаю,але підозрюю що могло бути використано, за даним адміністратором особисто моя вже друга така ситуація це втручання в рп процеси вч мають захищати фракції, а не адміністрація, після чого даний адміністратор за вірші або жарти випустив всіх з ДКВС всіх окрім нас мені здається що це було через особисту образу, тобто це знову було втручання в РП процес який вже раз, прошу звернути увагу та прийняти відповідні міри, дякую за увагу та розуміння.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Докази
  5. Дата походження:01.11.2024

Останнє редагування:

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, був вихідний і приймав участь в житті фракцій, адмін. права не використовував, на ВЧ потрапив через АКПП з автомобілем.
Випускав з ДКВС щоб гравці мали можливість працювати, Вас також випустив був пізніше.
Не бачу порушень з своєї сторони.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі