Відмовлено Cкарга на дії провокатора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мікель Дикий

Новий гравець
Реєстрування
30 Тра 2026
Дописи
2
Реакції
2
Бали
3
1. Ваш нікнейм: Мікель Дикий
2. Нікнейм адміністратора: Михайло Солідний
3. Суть скарги:
Сьогодні вранці користувач Джонатан Лінкольн 56 писав повідомлення російською в чаті типу шось "в моєй галаве дємони", коли я відповів "по тобі видно", то він почав відкрито оскорбляти мене "ebalo off" та "********************************************************". Я огризнувся на це, і користувач який сам спровокував конфлікт побіг писати жалобу на форумі.
Мало того, що людина разводить російськи наративи, так вона ще навмисно провокує на конфлікт, щоб людина отримала бан.
Я визнаю свою провину, але можна якось відмінити бан чи скоротити. Я новачок у грі, не знав, що є такі провокатори. Обіцяю, що більше не буду писати грубі речі у чаті. 3 тижня бану - це забагато. Конкретно я не оскорбляв батька цього гравця, 2 баті - це низька образа з натяком на нетрадиційність сім'ї. Тобто я нічого не казав саме про батька, а смоделював ситуацію, що у людини інша модель сім'ї. Це не варто вважати образою рідних, тому що у нього немає 2 бать

Конкретно до його батька я ставлюсь з повагою.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://ibb.co/V0rjB8zH
5. Дата порушення: 19.06.2026

Ксенія Київська

КА | Чорноморський край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
1,672
Реакції
557
Бали
253
Вітаю.

Якщо з боку іншого гравця були провокації або образи, ви мали можливість подати на нього скаргу.
Наявність провокації не звільняє від відповідальності за власні порушення. Відбувайте покарання.
У оскарження відмовлено.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі