Відмовлено Cкарга на лідера ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Тра 2024
Дописи
29
Реакції
8
Бали
11
  1. Нікнейм лідера/заступника:Джонатан Джостар
  2. Особистий нікнейм: Максим Кулинченко
  3. Суть скарги:я подав заявку на майора але її відмовив лідер без причини коли я спитав яка причина він сказав що недовіра я спитав що я такого зроби що у мене не довіра тому що я був гарним працівником і не порушував правила і не разу не получав догану він сказав не розголошує тому прошу сказати що я порушив що у мене не довіра від лідера і якщо нема вагомої причини допустити мене до обзвону Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  4. Дата походження:26.08.25

Джонатан Джостар

Колишній Генерал ЗСУ.
Реєстрування
1 Сер 2023
Дописи
198
Реакції
29
Бали
33
  1. Нікнейм лідера/заступника:Джонатан Джостар
  2. Особистий нікнейм: Максим Кулинченко
  3. Суть скарги:я подав заявку на майора але її відмовив лідер без причини коли я спитав яка причина він сказав що недовіра я спитав що я такого зроби що у мене не довіра тому що я був гарним працівником і не порушував правила і не разу не получав догану він сказав не розголошує тому прошу сказати що я порушив що у мене не довіра від лідера і якщо нема вагомої причини допустити мене до обзвону Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  4. Дата походження:26.08.25
Вітаю!
Вам було відмовлено по причині "Недовіра від Лідера" та як раніше ви багато порушували.
Можливо з часом ви зможете заслужити мою довіру і подасте ще раз заявку.

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець.

Згідно
правил лідерів державних організацій:
6. Лідер/заступник сам має право вирішувати, кого приймати, а кого не приймати в організацію.

Це рішення може бути як обгрунтованим та мати певні докази, так і бути суб'єктивним, спираючись лише на особистий досвід чи відчуття. Таке правило існує, бо кожен лідер в кінці-кінців особисто відповідає за фракцію та їхніх співробітників.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі