Розглянуто Cтяжки в зз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Бер 2023
Дописи
8
Реакції
7
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Серго Астер
2. Нікнейм порушника: даміан качмар
3. Назва клану порушника: PRITON
4. Суть скарги: Ми стояли на страйкболі з друзями, після чого до нас підійшли та взяли мене в стяжки в ЗЗ та почали виводити з системного ЗЗ. Мої друзі бігли за мною, тому після того як мене вивели з ЗЗ мій друг спробував вбити людину, яка мене повʼязала в зз, після чого ця людина починає тікати від його пуль в ЗЗ, де по ньому не проходить урон, після чого він вибігає та вбиває мене та знову убігає в зелену зону
5. Доказ порушення (скриншот/відео):ТИЦ
6. Дата порушення: 01:03:2026

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,658
Реакції
897
Бали
253
Вітаю шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Перепрошую, за довгий розгляд скарги
Гравець Даміан Качмар [ID206067] отримує покарання у вигляді варну та мут терміном 50 хв за Порушення правил Ukraine Gta, та Порушення правил неофіційних організації, а саме:

Порушення правил Ukraine Gta
5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

Порушення правил неофіційних організації
2.2. Заборонено порушувати Загальні правила UKRAINE GTA. | Згідно пункту правил
2.3. Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні. | Деморган 30 хвилин / Варн
2.4. Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. | Деморган 15 хвилин
2.5. Заборонено надягати стяжки на гравця для перешкоджання грі. | Деморган 60 хвилин, наступне покарання Варн
3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60 хвилин
3.5. Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин

Гравець Серго Астер [ID109860] отримує покарання у вигляді муту терміном на 80 хв за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Гравець Жорик Старк [ID126166] отримує покарання у вигляді деморгану терміном на 80 хв за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі