Ян Багров
what is roleplay?
- Реєстрування
- 9 Вер 2023
- Дописи
- 199
- Реакції
- 175
- Бали
- 48
..«особисто я вважаю, що організація Багрова переживає свої найкращі часи. Взимку поточного року відразу за кількома підприємствами, які, очевидно, перебувають у розпорядженні мафії, було помічено участь у найбільших міських тендерах. Що вже казати, якщо високопоставлені члени мафії встановили головну ялинку в центрі міста?» - незалежний аналітик видання "Харків Новини" Д. Петрожицький.
«...вони по-звірячому розстріляли Романа Рибака у власному автомобілі на вулиці, де він проживає. На даний момент Рибак вийшов із коми, але мовні та рухові функції у нього пошкоджені.
У цих людей немає поняття честі та людські життя для них не більше ніж витратний матеріал. — оперативний співробітник СБ України.
«...трохи пізніше поліція підтвердила насильницький характер смертей тих людей, які розстріляли Р. Рибака. Це лише доповнює моє припущення про серйозні розбірки в організації. - Колишній спільник Багрова в інтерв'ю М. Лукашук.
«...портові профспілки, логістичні профспілки, профспілки вантажників, монтажників — усе це у розпорядженні мафії вже тривалий час. На моїй пам'яті це найяскравіший випадок прояву сили та влади мафії.» - Власник найбільшого інтернет-порталу, що розповідає про світ мафії в Україні з 1996 року.
«...вплив і могутність мафії зростатиме сильніше з кожним роком. Це запущений процес та механізм ніяк не зупинити». - Е. Дрогобат, офіціальний представник СБ Україні в Києві.
Чим ознаменував себе рік? По-перше, це очікуване підвищення Багрова. Я. Багров довго чекав своєї зоряної години і він настав, коли він очолив залишки команди Рибака, до якої входили Григорій Тарасюк та Богдан Чорний. Саме це тріо і досягло найвищих показників для команди Анатолія Черемщука. Чимало наших спостерігачів вважають, що Багров вкрай перспективний кандидат в «адміністрацію» з багатьох причин. По-друге, це черговий термін засуджених ще в дев'яностих-нульових роках членів мафії.