Розглянуто D-006 I порушення для ГС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
37
Реакції
26
Бали
67
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Люциус Котик 27591, Андрій Зільберт --- , Даня Балабай 230430
2. Ваш нікнейм та ID: Артем Юрчишин 229154
3. Фракція, в якій знаходиться гравець: ВРУ, НПУ
4. Суть скарги: Некомпетентний, незаконне вимагання коштів, провокація, постійні непристойні слова, погрози, на відео номер 2, таймкод 1;05 чітко чути як Пан Котик сказав працівнику нпу " відео доказ я вам не надам" на відео номер 2 з 1;30 по відео номер 3 до 00;40, Працівник НПУ не представився, не показав посвідчення, не сказав що ведеться відео фіксація, не сказав яка стаття вилучення водійського посвідчення, сказав причина " за приказом замістителя генерального прокурора " не переглянувши докази, тим самим Пан Котик підставив П. Балабая за незаконним наказом, вилучити посвідчення водія. Нагадаю, вся ця розмова в офіційному каналі " Судова зала N 1". Якщо щось недодав, додайте самі.
5. Докази порушення (скріншот/відео): відео 1 відео 2 відео 3
6. Дата та тайм-код порушення: 20.09.2026 таймкоди ставити немає сенсу, там на протязі всього відео образи, погрози, треба дивитись все повністю

Останнє редагування:

Владислав Пeтровський

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
25 Лют 2025
Дописи
207
Реакції
94
Бали
217
Уже на першому вашому відео видно підстави для позбавлення права керування транспортним засобом.

Ви, перебуваючи за кермом зареєстрованого ЛТЗ для виконання особливих службових завдань, врізаєтеся в цивільний автомобіль, після чого залишаєте місце ДТП та продовжуєте рух зустрічною смугою. Далі ви знову врізаєтеся в транспортний засіб цивільного. І подібні порушення ПДР відбуваються протягом усього відео. Тобто йдеться не про одне порушення, а про їх сукупність.

Щодо «вимагання». З урахуванням усіх зазначених порушень вам було запропоновано внести 500 тисяч до державної казни як міру покарання, а не переказати ці кошти на мій особистий рахунок. Це принципово різні речі.

Водночас остаточну оцінку цієї ситуації залишаю на розгляд адміністрації. Особисто я не вбачаю в цьому нічого кримінального, оскільки йшлося саме про міру покарання за грубі та систематичні порушення ПДР.

Щодо відеофіксації: подібного я не говорив. Навпаки, я зазначив, що протягом 30 хвилин передам співробітнику НПУ відеофіксацію ваших порушень.

Також доповню щодо подальших порушень:

Порушення ПДР біля ДКВС:

Порушення ПДР у місті:

І наскільки я пам’ятаю, сам факт конвоювання не надає права безпідставно порушувати ПДР, зокрема рухатися зустрічною смугою.
Вітаю!
Переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт.
Гравець Кевін Морган [246496] Отримає мут на [30 хвилин]
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця.
Порушень що до гравців Люциус Котик Андрій Зільберт Даня Балабай не виявлено.
| Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі