Розглянуто ..................... | D - 79

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хійорі Міядзакі

Шановний гравець
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
40
Реакції
36
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Хійорі Міядзакі
2. Нікнейм порушника: склад дквс, дивитись по логам.
3. Назва організації порушника:
ДКВС
4. Суть скарги: Почну з того, що я просто літала та фарбувала графіті, це можна зрозуміти по чату. Пролітаючи над Дквс в мене і в думках не було нападати, підглядати чи будь які інші дії проти них, у мене була ціль перефарбувати 2 графіті які знаходяться у них на заборі (0.00- 0.30 я перефарбовую першу графіті та лечу до іншо
ї). Спершу я не звернула увагу, що на території дквс хтось є та коли працівники без явної на те причини почали стріляти по моєму гвинтокрилі це було вже важко не помітити тим самим порушуючи правило держ. орг. 2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн. Зброї при собі в мене не було, окрім балончиків які відзначені зброєю у чаті (з 1.00 починається суцільне непорозуміння). На 1.21 видно що гравець Віталій Україна (37817) навмисно таранить мій вертоліт.
Я вважаю що працівники також порушили загальні правила серверу, а саме: FD in GZ та DM in GZ
Також хочу зауважити маленьку некомпетентність зі сторони адміністрації. адже звала їх не для того щоб вони відремонтували мені вертоліт, я сама могла б це зробити якщо б залишилась жива, а для того щоб вони допомогли вирішити ситуацію. Але замість питання ''Чим вам допомогти ? '' чую одразу '' ми не ремонтуємо''.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тутички
6. Дата порушення: 09.04.2026

Даніл Волошин

Куратор Адміністрації | 04 Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
198
Реакції
118
Бали
88
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт

Гравець [37817]отримає покрання:

6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин
6.12.
"
NonRP Fly" - Non Role Play Fly - управління повітряним засобом у неможливих для цього умовах. Здійснювати посадку поза призначеними для цього місцями: схили, скелі, камені, дороги на яких в даний момент відбувається жвавий рух. Дозволяється саджати гелікоптер на поля, пляжі, рівні дахи будинків, відкриті території без перешкод поруч, парковках (але тільки в центрі не заважаючи іншим автомобілям). | Деморган 15-30 хвилин
З працівниками буде проведена бесіда
В наступний раз подавайте скаргу щоб можно було побачити id гравців які порушили
Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі