Розглянуто DB + Ухід від РП в воду

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Лип 2025
Дописи
51
Реакції
32
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Андрюха Батурінець
2. Нікнейм порушника: Макс Соколовський
3. Суть скарги: Я догнав порушника та затримав його, після чого він починає влітати в мене машиною а після того як я його майже затримав пригає в воду
4. Доказ порушення: тик

5. Дата порушення: 24.01.26

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
768
Бали
153
Вітаю. Розглянувши вашу скрагу виношу вердикт:

Гравець
Макс Солковський [129909] - отримує покарання у вигляді 100 хвилин деморгану
6.3.
"DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин
6.20. "NonRP Drive"
- водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах. | Деморган до 20 хвилин
6.23. "Ухід в воду під час погоні"
- Заборонено уникати поліцейську погоню за допомогою води. | Деморган до 60 хвилин, при наступному порушенні Варн

Гравець Артем Версети [132885] - отримує покарання у вигляді 30 хвилин муту
5.9. "Образа гравців" -
Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Гравець Андрюха Батурінець [125980] - отримує покарання у вигляді 90 хвилин деморгану
6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
768
Бали
153
6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля. | Деморган 30-120 хвилин, при масових порушеннях Варн (на розсуд адміністратора)

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі