Розглянуто DB, багоюз,DM CAR in GZZ,таран навмисний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матвій Михайлович

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Лип 2025
Дописи
64
Реакції
45
Бали
23
1.Нікнейм гравця:Діма Хантер,Мортімер Кларк,Стонік Скандал,Ренат Барабашка,Киря Овносолідний
2. Особистий нікнейм: Матвій Михайлович
3. Клан порушника: UPTOWN,BE3DARY,BORRZUE
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні
5. Суть скарги: Під'їхали до громадянина який поруш 5.14 саме носіння нелегальної зброї ми його запакували, потім почав Діма Хантер в зеленій зони мого працівника СБУ а саме Іван Томас, потім ми вже хотіли їхати і Мортімер Кларк почав стріляти з снайперської гвинтівки в нашого працівника та наніс йому урон в це вже DM in GZ , Коли ми почали вже їхати то Стонік Скандал почав нас на геліке подрізать та стріляти з вікна а це вже DM car in GZ також багаюз,І Ренат Барабашка багаюзом випригнув з машини СБУ та вбив мене , це в же порушення Багаюз, DM in GZ ( йому можно було дати варн), і мене вбив в спину Киря Овносолідний ,а це вже DM in GZ .
6. Докази (скриншот/відео):
1.39 ДБ мого співробітника СБУ
1:58 DM in GZZ
2:33 перші постріли в нашу сторону
2.35 Таран також DM in GZZ , багаюз
2.39 Багаюз в машині від Рената Барабашка
2.45 DM IN GZZ
2.53 Киря Овносолідний вбив мене в GZ

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,725
Реакції
548
Бали
253
Вітаю.

Гравець Діма Хантер [52849] отримує:
6.3.1. "DB in GZ" - Drive By in Green Zone - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу в зеленій зоні. | Деморган 40

Гравець Матвій Михайлович [58237] отримує:
6.3.1. "DB in GZ" - Drive By in Green Zone - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу в зеленій зоні. | Деморган 40

Гравець Мортімер Кларк [29758] отримує:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60

Гравець Стонік Скандал[268] отримує:
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20

Гравець Максим Мостовий[58783] отримує:
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 30

Гравець Киря Овнсолідний[53364] отримує:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 80

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі