Розглянуто DB + провокація Кукінс Джейзет [237372]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Дубровський

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
102
Реакції
46
Бали
33
1. Ваш нікнейм:
Олег Дубровський [152685]

2. Нікнейм порушника:
Кукінс Джейзет [237372]

3. Суть скарги:
Під час перебування на перехресті вказаний гравець почав неодноразово таранити мій транспортний засіб без причини, чим заважав ігровому процесу. Після цього гравець відкривав двері мого автомобіля, витягував мене з транспорту та відкривав вогонь по мені й по колесах автомобіля. Також з боку гравця були провокації та образливі висловлювання у чат. Вважаю це порушенням правил серверу.

4. Доказ порушення (скриншот/відео):
Тайм Коди:
03:29–04:00 — гравець неодноразово таранить мій транспортний засіб (DB), після чого я їду на СТО ремонтувати автомобіль та деталі.
04:10–05:15 — гравець знову таранить мій автомобіль, після чого відкриває вогонь по мені та по транспортному засобу. Також гравець витягує мене з автомобіля та продовжує стрілянину.
05:50–06:55 — повторні провокації, неодноразовий таран та образливі висловлювання у чат.

5. Дата порушення:
(13.05.2026 23:33)

Влад Темщик

Ст. Модератор | Центральна Україна [01]
Мл.Адміністратор
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
208
Реакції
86
Бали
73
1. Ваш нікнейм:
Олег Дубровський [152685]

2. Нікнейм порушника:
Кукінс Джейзет [237372]

3. Суть скарги:
Під час перебування на перехресті вказаний гравець почав неодноразово таранити мій транспортний засіб без причини, чим заважав ігровому процесу. Після цього гравець відкривав двері мого автомобіля, витягував мене з транспорту та відкривав вогонь по мені й по колесах автомобіля. Також з боку гравця були провокації та образливі висловлювання у чат. Вважаю це порушенням правил серверу.

4. Доказ порушення (скриншот/відео):
Тайм Коди:
03:29–04:00 — гравець неодноразово таранить мій транспортний засіб (DB), після чого я їду на СТО ремонтувати автомобіль та деталі.
04:10–05:15 — гравець знову таранить мій автомобіль, після чого відкриває вогонь по мені та по транспортному засобу. Також гравець витягує мене з автомобіля та продовжує стрілянину.
05:50–06:55 — повторні провокації, неодноразовий таран та образливі висловлювання у чат.

5. Дата порушення:
(13.05.2026 23:33)
Вітаю, шановний гравець!
Оглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
Гравець Кукінс Джейзет [237372] отримає покарання: деморган 120хв, мут 20хв
Розглянуто!
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі