Розглянуто DB+таран

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Ваш нікнейм: Марк Бакулін
Нікнейм гравця: Андрій Фостер
Дата порушення: 16.09.2022
Опишіть ситуацію: була RP погоня за іншим гравцем без причини він вліз до нас почав таранити мене те заважати після того як вийшов з авто він протаранив мене та авто
Скріншот/відео від свого обличчя:
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код: З початку відео

Вадюша Рейх

ThuGlife валяються под ногами
Реєстрування
1 Сер 2022
Дописи
72
Реакції
5
Бали
8
Ваш нікнейм: Марк Бакулін
Нікнейм гравця: Андрій Фостер
Дата порушення: 16.09.2022
Опишіть ситуацію: була RP погоня за іншим гравцем без причини він вліз до нас почав таранити мене те заважати після того як вийшов з авто він протаранив мене та авто
Скріншот/відео від свого обличчя:
Тебя нужно посадить за то что ты стрелял с вод.места + на фрапсе не видно то что он тебя таранил и стрелял на видео видно то что ты его таранил и стрелял

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Тебя нужно посадить за то что ты стрелял с вод.места + на фрапсе не видно то что он тебя таранил и стрелял на видео видно то что ты его таранил и стрелял
Вирішувати буде адміністрація, ваше експертну думку я не питав

Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
88
Реакції
19
Бали
11
Доброго часу доби Вам, шановний гравець.
Іван Деміч буде посаджений на 180хв

7.17. Заборонено NonRP Drive - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, а також водіння в неправдоподібній манері [КПЗ 60-120 хвилин]
7.10 - NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. [КПЗ 30-60 хвилин / Подвоєний термін якщо порушник знаходиться в організації]

Марк Бакулін на 600хв за
7.1 - "DM" – Вбивство/поранення/нанесення збитків ігровому персонажу без IC-причини. [КПЗ 300 хвилин/Подвоєний термін(якщо порушник знаходиться на доволі високому званню у фракції(4-10 ранг)].
7.10 - NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. [КПЗ 30-60 хвилин / Подвоєний термін якщо порушник знаходиться в організації]
7.17. Заборонено NonRP Drive - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, а також водіння в неправдоподібній манері [КПЗ 60-120 хвилин]
Приємної гри на нашому проекті GTA UKRAINE, з повагою, Никита Князь .

Закрито.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі