Розглянуто DEVILS 5.8. 5.9. 5.10. 5.11.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Бер 2026
Дописи
14
Реакції
18
Бали
13
1. Ваш нікнейм:Андрій Беркут
2. Нікнейм порушника: Жорик Старк (126166)
3. Назва клану порушника: DEVILS

4. Суть скарги:
5.8.
"Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин
5.9.
"Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.11.
"Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. |
Мут 60-180 / Бан до 5 днів
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 04.04.26

Жорик Старк

горный житель
Реєстрування
4 Лип 2023
Дописи
70
Реакції
26
Бали
366
Добрий день так як скарга на мене напишу свiй коментар.
Визнаю, що з мого боку були порушення правил (оскорбливі висловлювання).
Однак хочу зазначити, що до цього з боку автора скарги також були провокації та образи в мій бік, що і викликало таку реакцію.
Це не виправдовує мої дії, але прошу врахувати дану ситуацію при розгляді.

Надін Арквейл

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
1,104
Реакції
546
Бали
675
Вітаю, шановний гравець Андрій Беркут!

Гравець Максим Скайл [247230] Отримає покарання: "Мут 110 хвилин"
Порушення правил UKRAINE GTA 5.5. "Flood in VC" - Flood in Voice Chat - Крики, увімкнення коротких музичних доріжок, використання програм для зміни голосу і все, що може завадити нормальній грі. | Мут до 45 хвилин
Порушення правил UKRAINE GTA 6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. |
Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів
Порушення правил UKRAINE GTA 5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин

Гравець Жорик Старк [126166] Отримає покарання: "Мут 160 хвилин"
Порушення правил UKRAINE GTA 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
Порушення правил UKRAINE GTA 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

Порушення правил UKRAINE GTA 5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі