- Реєстрування
- 10 Бер 2023
- Дописи
- 1,047
- Реакції
- 501
- Бали
- 198
1. Нікнейм гравця: 179077
2. Особистий нікнейм: Єгор Бахмутат
3. Клан порушника: DEVILS
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: EngineFamQ
5. Суть скарги: Вітаю.
Шановна адміністрація, сьогодні трапилась дуже цікава ситуація що гравець [179077] з клану DEVILS не ознайомлений взагалі з правилами неоф.організацій, це дуже прикро, через те що гравцю підказав сам Бог як мене звати, і він мені каже "Захотів б, вже давно на больку відкинув, тебе Бахмутат", цікаво ж як він дізнався що там саме я.
Після чого без причини починає наносити шкоду моєму ТЗ.🤓
6. Докази (скріншот/відео): тик
7. Дата порушення: 25.01.25
2. Особистий нікнейм: Єгор Бахмутат
3. Клан порушника: DEVILS
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: EngineFamQ
5. Суть скарги: Вітаю.
Шановна адміністрація, сьогодні трапилась дуже цікава ситуація що гравець [179077] з клану DEVILS не ознайомлений взагалі з правилами неоф.організацій, це дуже прикро, через те що гравцю підказав сам Бог як мене звати, і він мені каже "Захотів б, вже давно на больку відкинув, тебе Бахмутат", цікаво ж як він дізнався що там саме я.
Після чого без причини починає наносити шкоду моєму ТЗ.🤓
6.19 "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
6. Докази (скріншот/відео): тик
7. Дата порушення: 25.01.25