Розглянуто DM… Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Герасимов

Міністр оборони
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
31
Реакції
13
Бали
13
  1. Нікнейм гравця:88580
  2. Особистий нікнейм:Богдан Герасимов
  3. Суть скарги:
  4. Прошу поставитись відповідально до цієї ситуації.

Я їхав із лікарні додому. На зустрічній смузі стояв автобус — я вирішив зупинитись і подивитися, що там відбувається. Двоє людей, які знаходилися поряд з автобусом, почали мене ображати (це виразно чути на відео), а потім без будь-якої причини вбили мене.

‼️ Хочу підкреслити:

— Я не казав їм нічого образливого;

— Між нами не було жодного конфлікту, ані IC, ані OOC;

— Я просто під'їхав, щоби зрозуміти, в чому справа.

Прошу звернути увагу, що ці гравці вже відомі деякій адміністрації, оскільки порушують правила:

Вони регулярно виїжджають на зустрічну смугу на автобусі і спеціально таранять інші машини.

• Коли до них підходили інші гравці з питаннями, вони відразу виходили з гри. Це можна легко перевірити за логами.

• Зараз ситуація посилилася: вони їздять зі зброєю та вбивають гравців без причини, створюючи масові порушення RP

Я, можливо, помиляюся щодо

Даних гравців але велика ймовірність, що це вони можна перевірити по логах, вони були на автобусі. Дуже багато гравців уже скаржилися на їхню поведінку. Я особисто неодноразово просив адміністрацію простежити за цими гравцями, коли бачив їх за подібними діями.

Наразі ситуація перейшла всі межі:

— Гравці навмисне лоб у лоб б'ються на автобусі,

- Почали стріляти без причини,

- Ламають транспорт, заважають нормально грати.

Пропозиція: ввести покарання за зустрічну їзду та навмисний таран

Шановна адміністрація, прошу вас розглянути можливість додати до правил проекту окремий пункт, що стосується зустрічної їзди та навмисного тарана (DB). Подібні порушення зараз відбуваються регулярно, але чіткого покарання за них у правилах не прописано, через що порушники уникають відповідальності.

проблема:

• Гравці автобусами/вантажівками навмисно виїжджають на зустрічну смугу, створюють ДТП;

• Врізаються в автомобілі інших гравців без будь-якої RP-ситуації;

• Уникають відповідальності, тому що технічно це не DM, а санкції за такі дії не встановлені.

Приклад формулювання для правил:

6.4 DB (DriveBy) / Навмисний таран

Навмисне зіткнення з іншим гравцем або його транспортом з метою завадити RP, завдати шкоди або спровокувати конфлікт без IC-підстав.

Покарання: від 30 до 90 хвилин деморгану, при повторних порушеннях – тимчасовий бан.

Сподіваюся, ви поставитеся до прохання серйозно і перегляньте регламент щодо дорожньої поведінки.

З повагою,

Богдан Герасимов
  5. Докази (скріншот/відео):
  6. Дата порушення:01.07.2025

Ivanych01122002

Козак
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
19
Реакції
13
Бали
6
Цілком погоджуюсь з Богданом!
Ососбисто живу в Дніпрі і дуже часто бачу цих хлопців які заважають нормальній грі катаючись на автобусі по зустрічці. Також сам не раз просив адміністрацію прослідкувати за даними персонами, але коли починаєш до них звертатися, вони принижують нецензурною лексикою та швидко виходять з гри. Було б реально дуже круто, якби внесли покарання до правил серверу за їзду по зустрічній смузі та навмисний таран!

Завчасно велике дякую за реакцію ГА та ЗГА!)

Іван Дефо💎

Ст.Модератор | 03 Східна Україна
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
166
Реакції
311
Бали
68
Вітаю, шановний гравець!
Гравець #
88941 отримає покарання за порушення правил UG:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
Гравець #
88580 отримає покарання за порушення правил UG:

6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі