Відмовлено DM|| НПУ К||Для ЗГС/ГС Держ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Лис 2023
Дописи
32
Реакції
10
Бали
11
  1. Нікнейм гравця:Невідомий, прошу перевірити по логам хто саме мене вбив
  2. Особистий нікнейм: Бодя Ваків
  3. Суть скарги: я сидів в автомобілі, його розстрляли ( претензій не маю, оскільки я розвернув авто) (хоча, по правилам несення служби на БП, вони зобов*язані почати погоню за мною). Після чого я вийшов та почав бігти до поліції без брої, але у мене стріляли на ураження тим самим порушили правило 38 держ. орг. а саме"38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. (Warn)" Тому я вимагаю саме видати покарання згідно даного правила.Щодо доказів, у мене є відкат який прикріплю нижче, але якщо вам буде цього мало можете запросити фрапс у Полковника НПУ К Данила Шпотова.( Ми пізніше з ним поспілкувались та він сказав що у нього він є). У разі схвалення даної скарги, прошу прикріпити на відповідь доказ видачі покарання. Дякую за Розуміння.
  4. Докази (скріншот/відео):тик
  5. Дата порушення:16.12.2024

Останнє редагування:

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,291
Реакції
4,109
Бали
253
Вітаю.
Порушень від працівників НПУ не побачив.
Ваш фрапс занадто короткий щоб зрозуміти повну ситуацію,та видати покарання гравцям.
Можливо до цього ви провокували їх проїджаючи ПП та по вам був відкритий вогонь.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі