Відмовлено DM/НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Новінський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
124
Бали
46
  1. Нікнейм гравця: Масик Соловйов
  2. Особистий нікнейм: 38162
  3. Суть скарги: Їхав собі спокійно по дорозі. Була перестрілка недалеко від мене. Я нікого не чіпав, розшуку у мене не було (бо я після вбивства не опинився в ДКВС), конфлікту теж. Підійшов поліцейський, почав дуже зухвало зі мною спілкуватись, я не вівся на провокацію, даний гравець заспокоїтись не зміг. Я просто дістав зброю з інвентаря, нікуди не тікав та й не збирався, на фрапсі видно що я поруч з ними був. Сидів на байку, даний "поліцейський" неадекватно виражався, після одного з його коментаря я, сидячи на байку, та не тікаючи дістав зброю, що видно по чату. Як тільки "поліцейський" це побачив, просто так відкрив по мені вогонь. Повторюю жодних причин та розшуку, як і підстав на відкриття вогню в цього товариша не було. Навіть якщо б і були такі підстави, працівник НПУ має провести адекватне затримання за статутом, цим доволі часто стало нехтувати НПУ, яке замість проведення затримання, або запиту на ліцензію просто тулить гравців. Доречі варто зауважити, що "поліцейський" не пред'явив посвідчення, вживав нецензурну лайку (нажаль, не записався фрапс) та в цілому виявляв ознаки неадекватної людини. Хочу зазначити, що після інциденту, я намагався вирішити з ним конфлікт мирно, але ця особа не просто не захотіла і навіть не вибачилась, він від мене тікав та ігнорував повністю мої звернення до нього і просто їздив. Прохання видати покарання за DM і DM CAR (добре стрілятись не вміє, пошкодив байк), та за можливості звільнити (або хоча б догану) оскільки порушень серед працівників усього НПУ забагато, а висновків вони не роблять. P.S. від неоф. організацій вимагають більше дотримуватись правил гри ніж від держ. Так не має бути, а покарання, коли держ. так косячить має бути суворішим. Я вважаю, що такі люди не гідні представляти правоохоронні органи! Дякую за увагу!
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 22.01.2025

Вкладення

• videodokaz_xA1irybr.mp4
    673 Кб
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі