Розглянуто // DM + Образа //

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Бер 2026
Дописи
9
Реакції
11
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Анастасія Атаманович [106204]
2. Нікнейм порушника: Ілюша Озумур [131058]
Артурчик Кардаш [131234]
3. Суть скарги :Я перебувала в патрулі та заїхала відремонтувати автомобіль. У цей момент побачила, як гравці відкрили стрілянину, тому вирішила їх затримати. Одного гравця затримала, а іншого ліквідувала у відповідь на вогонь, який він відкрив по мені.
Затриманого посадила в автомобіль та повезла до НПУ. Під час зачитування прав за Мірандою гравець почав мене ображати. Після прибуття до НПУ гравець, якого я раніше ліквідувала біля риболовного магазину, розстріляв мене.

Ілюша Озумур — образа.
Артурчик Кардаш — DM.

тайм-коди
0:15 - вийшла з автомобіля
0:23 - відкрила вогонь
0:39 - затримання
0:56 - посадила порушника в авто
2:13 - почала читати міранду
2:32 - Образа
2:58 - DM

4. Доказ порушення (скриншот/відео): Тиць
5. Дата порушення: 09.06.2026

Адам Солідний

Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
12 Лис 2024
Дописи
44
Реакції
20
Бали
53
Вітаю, шановний гравець

Гравець 131058

Отримає покарання у вигляді : Деморгану на 100 хвилин та мут 100 хв

6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Гравець 131234
Отримає покарання у вигляді : Деморгану на 180 хвилин

6.1.1.
"FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн

6.2.1.
"DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

Гравець 106204

Отримає покарання у вигляді : Деморгану на 180 хвилин

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).
Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн

Оскільки сума хвилин зафіксованих порушень (FD + DM) передбачає значно суворіший термін, адміністрація врахувала всі обставини ситуації та ступінь тяжкості дій кожного гравця. Було прийнято рішення обрати мінімально можливі терміни покарання за кожним пунктом правил. Повторні подібні дії призведуть до видачі максимальних термінів або Варну.

РОЗГЛЯНУТО

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі