Розглянуто DM / Погрози та вбивство без RP у лабораторії | Льоха Водолій [202741]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Дубровський

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
110
Реакції
47
Бали
33
1. Ваш нікнейм:
Олег Дубровський [152685]

2. Нікнейм порушника:
Льоха Водолій [202741]

3. Назва клану порушника:
[ KARTIER ]

4. Суть скарги:
Перебував у лабораторії та спокійно збирав петрушку, ні з ким не конфліктував.
Гравець Льоха Водолій [202741] без будь-якої RP-причини діставав вогнепальну зброю в інтер’єрі лабораторії та відкривав вогонь у мій бік (1 частина відео), після чого провокував мене на бій, ображав («ссикло»), нав’язував бій та гру на гроші.

У 2 частині відео гравець продовжив погрози, писав що хоче «побити» та «вбити» мене нібито через те, що я знаходжусь в іншому клані, що не є RP-причиною.
Після мого ігнорування та спроб відійти від конфлікту, гравець вийшов за мною на вулицю, відкрив вогонь з вогнепальної зброї та вбив мене без будь-якої RP-ситуації.

Вважаю дії гравця порушенням правил сервера, а саме: DM / NonRP / погрози та використання зброї без причини.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): Конфлікт у лабораторії — частина 1
DM у лабораторії, стрілянина та вбивство (частина 2)
Тайм-коди 2 Частини Відео та опис подій:

00:28–02:17
– Початок діалогу: гравець Льоха Водолій каже «гоу выскочим», я запитую «зачем», він погрожує побиттям та пропонує «піку набити», я відповідаю «ні», кажу «уйди». Діалог закінчується моїм проханням відійти.
04:23–04:47 – Початок агресивних дій: Льоха виходить на вулицю, починає стріляти та бити мене кулаками. Я намагаюся тікати, але отримую пошкодження та умираю у грі.
6. Дата порушення:
(05.01.2026. 22:30)

Валерія Гросман

ГС Неоф 01 на пенсії
Реєстрування
21 Лис 2022
Дописи
1,650
Реакції
618
Бали
238
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу, виношу такий вердикт:

Гравець [202741] отримає покарання за Порушення Правил UKRAINE GTA

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні.+
6.30. "Стрільба в інтер'єрі" - Заборонена стрільба/бій в інтер’єрі. +
6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу.
6.49. Якщо покарання у вигляді деморгану перевищує 180 хвилин буде видано попередження. /warn +
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця./pmute 30

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі