Розглянуто DM-без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алекс Фома

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
3 Сер 2022
Дописи
276
Реакції
390
Бали
83
1. Ваш нікнейм: Алекс Фома
2. Нікнейм порушника: Никитка Хайтами / Даня Лютік / Міллі Ангел / Франклін Бішоп
3. Назва клану порушника: requiem
4. Суть скарги: Вітаю!
Виїзжаю я з гаража значить, думаю поїхати до заправки, бо вже в баку залишалось мало бензину, включив музику в машині на всю потужність, потім я побачив дві машини які як наче почали їхати за мною, зупинившись на червоний сигнал світлофора, під'їхала машина, звідти вишло багато людей, почали вламуватись в мій автомобіль без ніяких попереджень - та що саме вони хочуть від мене, дістали зброю, почали по моїй ласточці стріляти я почав тікати, бачу як другий автомобіль бере збиває людину я так зрозумів свого же я честно був в шоці, вони напевно щось там кричали, я боявся виходити за для своє безпеки, думав, що вони перестануть - це робити, але підбігла якась дівчина і одним пострілом убила мене.
Перевіривши актуальну базу даних в даного клану її не має, тобто вони не могли знати, хто сидить в автомобілі.

Даня Лютік -
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
Франклін Бішоп -
6.7. "FF" - Friendly Fire - нанесення шкоди члену своєї команди / організації. | Деморган до 30 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин

Никитка Хайтами -
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

Міллі Ангел -
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

5. Доказ порушення (скриншот/відео): тиць
6. Дата порушення: 22.03.2026

Захар Лісовий

Адміністратор | Чорноморський край [07]
Адміністратор
Реєстрування
22 Вер 2023
Дописи
877
Реакції
289
Бали
123
Доброго дня Алекс Фома

✅ «Ретельно розглянувши вашу скаргу та всі надані докази, виношу наступний вердикт за результатами перевірки.»

Гравець ID 97790 Отримує покарання:Деморган на 30 хвилин причина: DM Car 🚙

Гравець ID 234552 Отримує покарання:Деморган на 30 хвилин причина: DM Car 🚙

Гравець ID 226095 Отртмує покарання:Деморган на 30 хвилин причина: DM Car 🚙

Гравець ID 236617 Отримує покарання: Деморган на 60 хвилин причина: DM

Дякуємо за ваше звернення. Ми цінуємо, що ви приділили час та повідомили про ситуацію.

Розглянуто!
Приємної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі