Розглянуто dm на зльоті/129008

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Гру 2022
Дописи
69
Реакції
83
Бали
21
1. Нікнейм гравця:Максим Шухевич
2. Особистий нікнейм:Ерен Хейз
3. Клан порушника:toxic
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: scrxll
5. Суть скарги:dm на зльоті,після цього цей гравець зловив котедж.В правилах зльоту написано що заборонено DM на зльоті
6. Докази (скріншот/відео):тут ,
1700466560647.png
1700466628269.png
1700466576225.png

7. Дата порушення:20.11

Макс Шухевич

Полковник СБУ Д | Toxic 100❤️
Реєстрування
3 Сер 2023
Дописи
58
Реакції
42
Бали
21
Вітаю, надаю вам свою відповідь.
На цьому Відео чітко видно, що 3 хвилини раніше під час перестрілки нас і держ. структури данний гравець відкрив вогонь по мені в спину з ціллю зловити котедж так як до зльоту залишалось +- 3 хвилини. Тобто я відкрив вогонь з ціллю захисту, так як гравець майже вбив мене і ніс загрозу для мого подальшого життя.
Хочу зазначити , що це обман АДМІНІСТРАЦІЇ , так як гравець упустив той факт, що вогонь він відкрив перший.
Прошу з розумінням віднестись до цієї ситуації!

7.30 Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.

10.5 Обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, тощо).

Останнє редагування:
Реєстрування
31 Гру 2022
Дописи
69
Реакції
83
Бали
21
Вітаю, надаю вам свою відповідь.
На цьому Відео чітко видно, що 3 хвилини раніше під час перестрілки нас і держ. структури данний гравець відкрив вогонь по мені в спину з ціллю зловити котедж так як до зльоту залишалось +- 3 хвилини. Тобто я відкрив вогонь з ціллю захисту, так як гравець майже вбив мене і ніс загрозу для мого подальшого життя.
Хочу зазначити , що це обман АДМІНІСТРАЦІЇ , так як гравець упустив той факт, що вогонь він відкрив перший.
Прошу з розумінням віднестись до цієї ситуації!

7.30 Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.

10.5 Обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, тощо).
війна кланів.

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
Вітаю шановний гравець
Гравець ID #129008 отримає покарання за DM на зльоті + конфіскація котеджа
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі