Зачинено dm на роботі від лідера клану та його учасника(

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лис 2023
Дописи
188
Реакції
123
Бали
88
1. Нікнейм гравця: Алісія Бакарді та Віталіно Сербавка
2. Особистий нікнейм: Аля Фейзер
3. Клан порушника: Forbes
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: BARISSTA
5. Суть скарги: dm на роботі)
6. Докази (скріншот/відео):

kosven

Новий гравець
Реєстрування
1 Лис 2023
Дописи
22
Реакції
3
Бали
6
Скіп груза це ж наче багоюз , і скоріш всього це не повний фрапс , і коли ти на роботі інша людина неможе відкрити двері в автомобілі , а тут наоборот , також війна кланів

Реєстрування
23 Сер 2023
Дописи
140
Реакції
693
Бали
98
Скіп груза це ж наче багоюз , і скоріш всього це не повний фрапс , і коли ти на роботі інша людина неможе відкрити двері в автомобілі , а тут наоборот , також війна кланів
А какой тебе полный фрапс нужен, видно что взяла груз, её достали и убили, совсем крыша едет?)

kosven

Новий гравець
Реєстрування
1 Лис 2023
Дописи
22
Реакції
3
Бали
6
А какой тебе полный фрапс нужен, видно что взяла груз, её достали и убили, совсем крыша едет?)
Ну так можливо вона знала шо за нею біжать , і сіла спеціально в транспорт щоб зробити підставу , і на відео видно що вона скіпає груз , а це нонрп і багоюз наче , неможу бути точним , адміністрація розбереться)

Реєстрування
5 Лис 2023
Дописи
188
Реакції
123
Бали
88
Якщо скіп грузів, це багоюз, то адмінам потрібно кожну секунду слідкувати за азс в Полтаві. Кожен гравець, що працює на сканії скіпає груз) На рахунок того, що мене витягнули з машини, на цій роботі це можливо (однак на роботі того ж автомеханіка, це зробити неможливо).

Реєстрування
23 Сер 2023
Дописи
140
Реакції
693
Бали
98
Ну так можливо вона знала шо за нею біжать , і сіла спеціально в транспорт щоб зробити підставу , і на відео видно що вона скіпає груз , а це нонрп і багоюз наче , неможу бути точним , адміністрація розбереться)
Я не знаю, что ты себе придумал там, я думаю что в жизни у тебя тоже есть выбор, что ты хочешь делать, что нет, отказ от груза вполне себе по РП)

kosven

Новий гравець
Реєстрування
1 Лис 2023
Дописи
22
Реакції
3
Бали
6
Якщо скіп грузів, це багоюз, то адмінам потрібно кожну секунду слідкувати за азс в Полтаві. Кожен гравець, що працює на сканії скіпає груз) На рахунок того, що мене витягнули з машини, на цій роботі це можливо (однак на роботі того ж автомеханіка, це зробити неможливо).
Можеш провірити , коли береш груз автоматично ігра недає щоб хтось тебе витягнув

Реєстрування
23 Сер 2023
Дописи
140
Реакції
693
Бали
98
Ты мог увидеть груз, и остановиться, тут палка двух концов, по моему стоит переписать правило работы на скании, и когда человек в ней сидит его вообще нельзя было бы трогать, как того же таксиста)

Бейлі Овнмазік

добро или зло?
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2022
Дописи
566
Реакції
314
Бали
68
Вітаю,шановний гравець,на жаль зрозуміти те що ви були на роботі,було неможливо,так як початок зміни та витягування вас з транспорту відбулося в один момент,та відбувся невеликий розсинхрон,а значок над вашим персонажем міг не показати що ви на зміні.Тому порушеннь не виявлено.
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі