Розглянуто DM, постріли без попередження.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Гру 2023
Дописи
42
Реакції
8
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Стас Кліщ, (313) Денис Червоний (20280)
  2. Особистий нікнейм: Ярик Зедос
  3. Суть скарги: Рухаючись по дорозі на свому авто став свідком аварії між працівниками держ-служби, працівники поліції (точно не впевнений) та посторонім громадянином. Працівники почали стріляти без попередження в людину з якою в них виникло ДТП і вбили його, не попередивши взагалі ні про що, після чого ростріляли моє авто, хоча я стояв позаду всіх і просто чекав вирішення конфлікту, щоб проїхати далі бо дорога була заблокована для проїзду. . Розстрілявши моє авто вони просто поїхали далі. Я полагодив автомобіль і поїхав далі по справах. Проїхавши через міст, працівники стояли посеред дороги відкривши знову по мені вогонь. (хоча на відео видно наскільки я далеко від них і ніякої загрози не несу) Фрагмент де по мені сріляв Денис Червоний нажаль не попав на відео, розстрілявши вдруге моє авто він сів за кермо, все що відбувалось далі ви можете бачити на відео. Під вогнем, я встиг доїхати до співробітників, щоб накінець дізнатись причину цього всього, не отримавши відповіді я попередив, що подам скаргу за неправомірні дії. (чомусь звук мого мікро не записався).
  4. Докази (скріншот/відео): відео
  5. Дата порушення: 16.02.24 (Час) 19:06

Останнє редагування:

Джеймс Гордон

[ Південа Україна] 05
Реєстрування
31 Гру 2022
Дописи
135
Реакції
47
Бали
33
Вітаю
Розглянувиши вашу скаргу виношу даний вердикт
Даний співробітник а саме Стас Кліщ отримає покарання
DM /jail 15 - 30
Статус: Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі