Розглянуто DM по далекобійнику | Амір Лесюк [224320]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Дубровський

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
105
Реакції
46
Бали
33
1. Ваш нікнейм:
Олег Дубровський [152685]

2. Нікнейм порушника:
Амір Лесюк [224320]

3. Назва клану порушника:
[ PrimeFamQ ]

4. Суть скарги:
Під час роботи далекобійником я завантажив вантаж та вирушив на доставку. По дорозі гравець Амір Лесюк на фурі почав підрізати мене та створювати перешкоди руху.
Після цього, коли я намагався продовжити маршрут, гравець дістав зброю та відкрив по мені вогонь без вагомої причини. Надалі він продовжив стрілянину, внаслідок чого я був убитий.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Тайм коди:
07:40–08:20 — завершую завантаження вантажу, сідаю у фуру та вирушаю на рейс.
08:30–09:22 — гравець Амір Лесюк [224320] починає підрізати мене на фурі та створювати перешкоди руху. Після цього дістає зброю та відкриває по мені вогонь без вагомої причини. Продовжує стрілянину по мені та транспорту, внаслідок чого я був убитий.

6. Дата порушення:
(30.05.2026 06:47)

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,838
Реакції
938
Бали
253
Вітаю шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Гравець Амір Лесюк [ID244320] отримує покарання у вигляді деморгану терміном на 120 хв за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
6.42. Заборонено перешкоджати роботі працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо. | Деморган до 45 хвилин / Варн
Гравець Олег Дубровський [ID152685] отримує покарання у вигляді деморгану терміном на 20 хв за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
⚠️Клан PrimeFamQ отримує попередження за Порушення правил Ukraine Gta 6.2. + 6.3.3. + 6.4. + 6.42 від Модератора Клану. З урахуванням наявного попередження, дане порушення перекваліфіковується в догану.
Ситуація станом на зараз [2/3] [0/2]

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі