Розглянуто DM, стрілянина по фурі та вбивство гравців | Ігор Боневтік [121083]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Дубровський

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Лис 2025
Дописи
110
Реакції
47
Бали
33
1. Ваш нікнейм:
Олег Дубровський [152685]

2. Нікнейм порушника:
Ігор Боневтік [121083]

3. Клан порушника:
[ Sakura]

4. Суть скарги:
Під час виконання роботи далекобійника після виїзду з Транспортної компанії я став свідком ситуації, де гравець Ігор Боневтік [121083] утримував іншого гравця в стяжках та насильно перевозив його у невідомому напрямку.

Я поїхав за ними, щоб зрозуміти ситуацію. Через деякий час гравець Ігор Боневтік без будь-якої RP-причини відкрив вогонь по моїй фурі, почав її розстрілювати та стріляти по мені, значно знизивши моє здоров’я та пошкодивши транспорт.

Попри спроби покинути місце та врятуватися, я був змушений зупинитися для ремонту фури. Пізніше я побачив гравця Серго Панін [189806], який перебував у стяжках та знаходився в стані AFK. Маючи при собі кусачки, я зняв з нього стяжки.

Після цього гравець Ігор Боневтік знову з’явився на місці події, вбив гравця Серго Панін, а також продовжив стрілянину по мені та моєму транспортному засобу, унаслідок чого я загинув.

Вважаю дії гравця Ігор Боневтік [121083] грубим порушенням правил серверу, а саме:
— DM
— стрілянина по робочому транспорту
— вбивство гравців без RP-причини

5. Доказ порушення (скриншот/відео):

6. Дата порушення:
[01.02.2026. 04:04]

Геральд Шелбі

ЗГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Лип 2024
Дописи
1,082
Реакції
446
Бали
223
Вітаю!

Гравець 121083 - отримає покарання у вигляді /warn Згідно правил Ukraine GTA, а саме:

6.42. Заборонено перешкоджати роботі працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо. | Деморган до 45 хвилин / Варн
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі