Розглянуто DM car співробітником ЗСУ//by Melnik

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Вер 2024
Дописи
48
Реакції
11
Бали
11
Вік
25
  1. Нікнейм гравця: - (31943)
  2. Особистий нікнейм: Кевін Мельник (44197)
  3. Суть скарги: Поясюю повністю ситуацію, я попросив дозвіл у мого полковника Максима Вишнецького на в'їзд на територію ВЧ на своєму ТЗ Ferari SUPERFAST 812 червного кольору, для патруля території ВЧ, потім я хотів повертатись на парковку щоб поставити туди ТЗ, по дорозі я зазанав DM car від свого співробітника 31943, коли я підійшов і спитав що ви робите, він почав викаблучуватись, на першому записі ця ситуація на другому докази від полковника надання мені дозволу на в'їзд на територію ВЧ на своєму ТЗ Ferari SUPERFAST 812 червного кольору.
  4. Докази (скріншот/відео): 1 запис, тайм коди: 1:11 DM car від гравця 31943, 1:23 ухід від відповідальності від гравця 31943, 2 запис, 1:52 я кличу полковника Максима Вишнецького на розмову, 2:10 підтвердження дозволу щодо в'їзду на власному ТЗ на териоорію ВЧ від полковника Максима Вишнецького
  5. Дата порушення:23.04.2025
    by//Melnik

Кароліна Мишка

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
22 Лис 2023
Дописи
287
Реакції
442
Бали
123
Вітаю!
Порушень у діях працівника [31943] не виявлено: ваш транспортний засіб не зареєстрований, на територію військовой частини було проникнення, тому його реакція була обґрунтованою.

Однак, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому, з працівником буде проведена бесіда щодо правильного та коректного спілкування під час служби.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі