Розглянуто DM-CAR, DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Вишнецький1

Модератор NightWolves | 05
Реєстрування
21 Гру 2024
Дописи
163
Реакції
229
Бали
88
тиць
Я прикріпляю свій відеодоказ доказуючи тим що вистрілив 1 раз по ОТЗ І ТО випадково не почав далі стріляти по вам або вашому ТЗ.
Момент там де по вам почали стріляти це був не я а клановці і він це сказав.
Момент де я стріляв з снайперської гвинтівки по клановцям які стріляли по моїм співробітникам так це не являється порушенням,

4. Поліцейський уповноважений у виняткових випадках застосовувати вогнепальну зброю:
1) для відбиття нападу на поліцейського або членів його сім’ї, у випадку загрози їхньому життю чи здоров’ю;
2) для захисту осіб від нападу, що загрожує їхньому життю чи здоров’ю;

це ви можете знайти на нашому форумі НПУ Х а саме"загальний довідник"

Останнє редагування:

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,715
Реакції
545
Бали
253
Вітаю!
Переглянувши докази які мені надали працівники НПУ Харкова, можу сказати що були невеличкі порушення, але співробітник який порушив - був звільнений з фракції за власним бажанням, більше порушень від працівників НПУ я не помітив! Тож очікуємо вердикту від інших слідкуючих, так як скарга не лише на працівників НПУ Харкова!

Стас Яворський

Ст.Адміністратор | Сл.ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
30 Жов 2023
Дописи
370
Реакції
212
Бали
48
Веб-сайт
forum.ukraine-gta.com.ua
Вітаю, я являюсь слідкуючим ДКВС.
Хочу винести свій вердикт. З Полковником буде проведена бесіда
Розглянуто!

Машуля Громова

bliss
Активний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
749
Реакції
892
Бали
113
Вітаю !

На перших хвилинах ви є третьою особою в даній ситуації ,оскільки працівники державних служб відбивали напад і вони не хотіли вас чіпати , але це вийшло випадково.

За тайм-кодом 17.40 у гравця стався виліт. Порушень не виявлено.

На всіх інших тайм-кодах , де ведеться перестрілка не видно ID гравців.

Гравець [52134] отримує покарання згідно правил серверу :

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Mute 30

6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | DeMorgan 30

6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | DeMorgan 60

Гравець [49634] отримує покарання згідно правил серверу :

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Mute 30

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | DeMorgan 60

6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | DeMorgan 30

Також, гравець [49634] отримує дисциплінарне покарання у вигляді догани.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі