Розглянуто DM Car + RPK (перезалив)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Романтик

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Тра 2025
Дописи
123
Реакції
76
Бали
33
1. Дмитро Романтик
2. Джейсон Родаріо (6076)
3. VOLKOV
4. Суть скарги: "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин .
"RPK" - Repeat Person Kill - вбивство одного і того ж гравця кілька разів, або помста за власне вбивство (КД 30 хвилин). | Деморган 60-100 хвилин, при повторному порушенні Варн.
І прошу звернути увагу Адміністрації на те що RK в мене там не було так як я їхав на Авто базар через прехрестя так як другої дуроги не знаю і я не зупинявся на місті своєї смерті . Дякую за увагу.

5. Докази (Відео) :Тиць (DM Car - 3:37) , (RPK - 3:44)

Ваня Штурм

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
1 Лис 2024
Дописи
881
Реакції
690
Бали
153
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу, виношу такий вердикт:

Гравець #6076 отримає покарання у вигляді /jail 6076 60 Порушення правил UKRAINE GTA 6.14.1 (скарга Неоф.Орг.)
Гравець #220985 отримає покарання у вигляді /jail 220985 15 Порушення правил UKRAINE GTA 6.20 (скарга Неоф.Орг.)

Правила UKRAINE GTA

6.14.1.
"RPK" - Repeat Person Kill - вбивство одного і того ж гравця кілька разів, або помста за власне вбивство (КД 30 хвилин). | Деморган 60-100 хвилин, при повторному порушенні Варн

6.20. "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах. | Деморган до 20 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі