Зачинено DM Car

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Клуб

02 | Західна Україна
Реєстрування
26 Кві 2025
Дописи
44
Реакції
31
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Віктор Клуб
2. Нікнейм порушника: Васьок Горд, Рікардо Ріверс
3. Суть скарги: Їхав відвозити заказ на роботі далекобійника, ще від Києва ці 2 гравці переслідували мене, після того як я заїхав на загрузку, в мою вантажівку сів гравець Васьок Горд, після загрузки я його вигнав з машини, на 1 відео видно як я виїжджав з бази навантажувачів ці гравці далі почали переслідування, при спробі прикарувати т\з, дані гравці відкрили по моїй вантажівці вогонь, без усякої на то причини, після чого я від'їхав зремонтувати фуру, бо фізично б не припаркувався, так як це було досить пізно, евакуатора не викликав, доїхавши самостійно, після чого вони знову повернулись та пробили шини вже 2 другий раз. Загалом ці гравці мають особисту неприязнь до мене, напевне через своє відчуття головними героями але це вже не мені судити. Також можу додати, що вже були з ними сутички ще в серпні-вересні, та були свої скарги, в наслідок яких Рікардо Ріверс вже отримував Warn. Загалом не хотілось би собі псувати настрій граючи в гру, де дві ображених людини мішають насолоджуватись грою.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): Відео 1 0:10-0:35 - стрільба по т\з
Відео 2 0:51-0:55 Ніки порушників 1:22 Знову стрільба по т\з
5. Дата порушення: 28.11.2025

Олег Ричков

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
24 Січ 2025
Дописи
199
Реакції
77
Бали
73
Вітаю, розлянувши Вашу скаргу виношу вердикт:

Переношу скаргу у відповідний розділ

Порушень зі сторони гравця Рікардо Ріверс [6804487] не виявив.

|НА РОЗГЛЯДІ|

Василь Перегінець

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,512
Реакції
1,348
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Переподайте, будь ласка, скаргу - об'єднайте всі моменти порушення в одне відео, замість кількох окремих, та обов’язково вкажіть тайм коди для кожного порушення.

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі