Розглянуто DM DB біля бункера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Фанг Юань

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
89
Реакції
97
Бали
23
1. ID гравця:173657, 222764, 222053, 206158, 222959
2. Особистий нікнейм:Алекс Мачін
3. Клан порушника:TIGER
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:WITNESS
5. Суть скарги:приїхав до бункера, вийшов з авто та став на даху, по мені почав стріляти гравець, я коли підбіг він забіг в бункера, тоді виліз інший так я вбив гравця який почав першим і написав йому (на коленЫ*), і тоді все почалось, (я без звука,ld але думаю на фрапсі звук буде)
6. Докази (скриншот/відео):
Дата 20 06 2025 близько 9-ти вечора, тайм коди ( 00:00-00:30), 00:51-3:20), **перша заявка була без тайм кодів, мені порадили створити нову з тайм кодами в фрапсі**

Богдан Дніпровський

Поважний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
409
Реакції
205
Бали
103
Вітаю,шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт:
Гравець 173657 отримує покарання:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 90 хвилин + 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 30 хвилин

Гравець 222764 отримує покарання:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60 хвилин + 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 15 хвилин

Гравець 198622 отримує покарання:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 30 хвилин + 5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 35 хвилин

Гравець 222053 отримує покарання: 5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60 хвилин + 6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 70 хвилин + 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 30 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі