Розглянуто DM, DM CAR /// Ернест Наливайко 9450

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ZakhariiZakharevych

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
86
Реакції
45
Бали
23
1. Ваш нікнейм: 14130
2. Нікнейм порушника: 9450
3. Суть скарги: Я перебував біля свого автомобіля та надавав медичну допомогу іншим гравцям. У цей момент до мене під’їхав автомобіль Lamborghini, з якого вийшов вказаний гравець. Він у наказовій формі сказав мені полікувати його, на що я відмовився, оскільки він тримав у руках зброю та завдав мені удару у обличчя. Коли я сів у свій автомобіль, він відкрив вогонь по мені та моєму транспортному засобу.

Вважаю, що дії цього гравця були неправильними та порушують правила сервера, тому прошу видати покарання, а саме:

6.2. DM (DeathMatch) — доведення до несвідомого стану гравця без вагомої на те IC-причини.
Покарання: деморган 60–100 хвилин.

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

4. Доказ порушення (скриншот/відео):

5. Дата порушення: 9.02.26

Тайм-код порушення: 1:47

Останнє редагування:

Олег Яворівський

ЗГС Неофіційних організацій 06
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2025
Дописи
1,311
Реакції
242
Бали
203
Вітаю, Шановний гравець!
Детально розглянувши вашу скаргу та відео доказ прикріплений до неї, можу винести наступний вердикт:

Гравець, Ернест Наливайко [9450], отримує покарання за порушення наступних правил UG:

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.4.
"DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. |
Деморган 5-30 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі