Схвалено DM+DM Car+ NRP R-392

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петро Олівець

Адміністратор | Слідкуючий нефо.| Північна Україна
Реєстрування
14 Сер 2024
Дописи
59
Реакції
39
Бали
23
1. Нікнейм гравця: 75710, 85723
2. Особистий нікнейм:Петро Олівець
3. Клан порушника: Barissta
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Asgardians
5. Суть скарги: DM+DM Car NRP та прохання видати самому розумному за відправку гравців 85723-порушення правил UG 5.9: 5.10: 5.11
приїхав значить здавать я партії ознайомився з ціною не дуже влаштувала виїхав з арки біжить людина нічого не кажучи пробігає повз
далі дивлюсь вже стоїть багато людей їхати не можу бо буде ДБ підбігли люди почали бити машину також нічого не сказавши ПГ не вважаю що було (знаю що треба виходити з авто але як бачите особа відвернулась то і подумав що випадково, ще й мовчки- ні вийдіть з авто і тд) увімкнув запис за NRP Дію(голіруч б*є авто) +Дм кар
6. Докази (скриншот/відео):

Євген Бакарді.

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
214
Реакції
85
Бали
48
Вітаю, Шановний Гравець!
Рогзлянувши вашу скаргу виношу вердикт!
Гравці
101015, 98111. отримують покарання у вигляді 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин!
Гравець
96526 отримує покарання у вигляді 6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин!
Гравець
75710 отримує покарання у вигляді 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин!
Гравець
170 отримує покарання 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів!
standard_4.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі