Відмовлено DM DM IN GZ DM CAR FD

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Жов 2025
Дописи
37
Реакції
19
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Вітя Блатний 125735
2. Нікнейм порушника: Акулич Блейкстоун 96424
3. Назва клану порушника:ASGARD
4. Суть скарги:
Я їхав на сто лагодити авто тут мені допоміг інший добрий гравець полагодив ремкомплектом потім я підїв до сто аі хтось по стріляв по моїй автівці на сто нажаль небуло товарів я вже поїхав в іншу сторону і тут якась дівчина необразована відкрила по мені вогонь ні за що за те що я сказав животное в мене просто накипіло
Вона порушила такі правила
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
6.1.1.
"FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.2.
"DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
6.2.1.
"DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.4.
"DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
6.10.
"FR" - Fast Reload - баг на швидке перезаряджання зброї. | Деморган 10 хвилин
6.11.
"FM" - Fast Moving - баг на швидке пересування гравця. | Деморган 10 хвилин
ТАЙМКОДИ:
0.26 - перше попадання по авто
0.35-попадання по авто
0.42-Викидання з авто та дм

5. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): скарга тик!
6. Дата порушення:31.05.26

Богдан Мазурок

Модератор | Східна Україна
Модератор
Реєстрування
17 Тра 2025
Дописи
225
Реакції
140
Бали
88
Вітаю
Згідно пункту правил 1.10. Учасник картелю може вбивати гравців з неофіційних організацій на привласненій території, окрім зелених зон (відповідно кольору його картелю).

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі