Розглянуто DM+FD+DВ car без вагомої причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ivanych01122002

Козак
Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
19
Реакції
13
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: 88580
  2. Особистий нікнейм: Ярослав Іванов 5481
  3. Суть скарги: Даний гравець 88580 разом зі своїм другом систематично порушують правила сервера. Вже була скара на них на цьому тижні, але маленькі покарання у вигляді ДКВС не допомагають. Прошу посприяти цьому
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 03.07.2025

Степан Жибович

Новий гравець
Реєстрування
13 Чер 2024
Дописи
5
Реакції
0
Бали
6
"маленькі покарання не допомагають". Ну давай усіх хто іноді заради рофлу дмить, та не сперечається з покараннями (а таких чверть серверу) будемо банити на тиждень, цікаво грати ж тоді буде. Тим більш, дам підказку по ситуації, коли дорога машина раптово зупиняється, очікуєш мажика з мкою та дмом.

Степан Жибович

Новий гравець
Реєстрування
13 Чер 2024
Дописи
5
Реакції
0
Бали
6
До речі, я по скарзі тій відсидів три години і взагалі з цим не сперечаюсь, заслужив. Це не спроба образити, не подумай, але коли ти та твій друг просять якихось найсуворіших покарань за подібне, ви не дуже розумієте чого просите і до чого це може привести сервер. Це далеко не перший мій рп проект. І вір моєму досвіду чи ні, але на проектах де дуже суворо карають за ДМ чи створюють ультрабезпечні умови для гравців, все в один момент стає погано, бо в таке просто скучно грати. Бо РП це не про те щоб безпечно їздити на машині з точки А в точку Б, щоб швидше заробити на машину покраще. Це перш за все про соціальні взаємодії між гравцями, а якщо їх довести до стану абсолютної безпеки та комфорту, людям стане не цікаво і вони підуть. Лишиться пара сотень фанатів войс-чату хіба що. Найяскравіший приклад "маліновка". Хто знає, той знає чим вона була та в шо перетворилась. І взагалі як мене бачиш то можеш вбивати одразу я навіть жб писати не буду, без жартів

Рокса Буданова

Західна Україна | 02
Реєстрування
2 Сер 2024
Дописи
203
Реакції
361
Бали
68
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Гравець Степан Жибович [88580] отримує покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
6.2. "DM" - DeathMatch -
доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини.
| Деморган 60-100 хвилин

Гравець Сацик Чикатило [88941] отримує покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі