Розглянуто "DM"+ "FD"+ "DM Car"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило Іванович.

Південна Україна
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
152
Реакції
126
Бали
88
1. Ваш нікнейм:Данило Іванович
2. Нікнейм порушника:Роман Якудза, Шадов Краунт, Майк Вортекс, Йоши Сороконожка
3. Назва клану порушника: KraunFamily
4. Суть скарги:Під час патрулювання Громадяни відкрили по мені вогонь чим порушили правила "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин.
"DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

"DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин, Прошу мені "Багоюз" Не видавати діяв Згідно правил своєї безпеки!
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Сюди
6. Дата порушення:04,01

Останнє редагування модератором:

Альона Дівертал.

Південна Україна
Реєстрування
12 Чер 2025
Дописи
102
Реакції
72
Бали
33
Вітаю!
Розглянула вашу скаргу та можу винести вердикт:
Порушник Роман Якудза [30449] отримує покарання DM 90 хв + DM Car 30 хв за такими правилами:
"DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. |
"DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. |
Порушник Данило Іванович[ 53067] отримує покарання PG на 20 хв + 6.50. 30 хв - загальний час - 50 хв за таким правилом:
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. |
6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля. |

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі