Розглянуто DM" + "FD" + "NonRP Drive"+ "Втручення у RP ситуацію"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило Іванович.

Південна Україна
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
152
Реакції
126
Бали
88
1. Ваш нікнейм:Данило Іванович
2. Нікнейм порушника:Іван Швец, Андреей Андреев, Дімас Баштанский, Аля Баштанский
3. Назва клану порушника: Bruklin
4. Суть скарги:Під час патрулювання побачив як фура виїзжає через пригради та їздить по нон Рп , підчас переслідування Громадянин не реагуав на вимогу Зупинитись, підчас переслідувааня фура була пошкоджена Андреей Андреев, почав її лагодити чим порушив правила "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин,
Дімас Баштанский, Аля Баштанский, теж почали допомагати чим порушили правила "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин,
Чому я неможу дістати порушника з авто чому так ? Тобто я працюю а Людина на цій фурі лишилась без карна ? І у них руки розв'язані

Заборонено їзда і зрізи по полях під час поліцейської погоні. | Деморган до 20 хвилин
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Тиць
00:04 Фура виїзжає через огорожу
00:40 починає мене
"DM Car"

02:06 Андреей Андреев, Втручається в РП процес чим саме ? Ремонтує Фуру!
03:18 фура
"NonRP Drive"
До цього Часу неможу його дістати ані як!
04:02
Почав кликати Адмінів на допомогу !
04:24 Дімас Баштанский Втручається в Рп Процес
Ремонтує Фуру!
04:37 Дав вимогу на зупинку
04:48 Андреей Андреев, Дімас Баштанский Відкрили по мені вогонь "FD" - Free Damage
05:14 відповідає Мартуся Яворська на мій запит
05:15 Андреей Андреев, Дімас Баштанский DM" - DeathMatch

6.Дата та час 04,02

Останнє редагування модератором:

Альона Дівертал.

Південна Україна
Реєстрування
12 Чер 2025
Дописи
102
Реакції
72
Бали
33
Вітаю!
Переглянула вашу скаргу та можу винести вердикт:
Порушник Андрей Андреев [43695] отримує покарання у вигляді FD(20 хв) + Навмисний таран(10 хв) + Втручання в Рп процес(30 хв) загальний час Деморгану становить - 60 хв, за такими правилами:
6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. |
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. |
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. |

Порушник Дімас Баштанський [41337] отримує покарання у вигляді DM на 60 хв за таким правилом:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. |

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі