Розглянуто DM + GZ и MDM / Mass DeathMatch

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Хрустальов

Новий гравець
Реєстрування
25 Сер 2025
Дописи
4
Реакції
2
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Олександр Хрустальов[51227]
2. Нікнейм порушника: Артемка Обкурений[51627]
3. Назва клану порушника: KONOXA
4. Суть скарги:
Я прибув до Румунії на ринок з метою продажу свого товару. На той момент у зеленій зоні перебувало 4 гравці, включно зі мною. Дана територія є зеленою зоною, де заборонені будь-які бойові дії, зокрема стрілянина та вбивства.

На відео з моїм відкoтом чітко зафіксовано серйозне порушення з боку гравця Артемка Обкурений. На 19-й секунді відео видно, як він відкриває вогонь біля прилавка та вбиває гравця Артема Бездарного (чітко видно напрямок польоту куль і момент зникнення гравця). Після цього він підбіг до мене та почав стріляти вже по мені, внаслідок чого я також був убитий.

Крім того, на відео зафіксовано дії другого гравця — Васі Харизми, який перебував поруч із автоматом (М4). У момент стрілянини можна помітити влучання куль, що свідчить про його безпосередню участь у стрілянині, однак для цього необхідно уважно переглянути відеофрагмент(но можу помилятись!)

Таким чином, обидва гравці вчинили DM у зеленій зоні (DM + GZ), унаслідок чого було вбито двох гравців, що є грубим та серйозним порушенням правил сервера.

Окрім цього, через дану ситуацію я втратив замовлення на суму 2 000 000, яке мав доставити. Через вбивство виконання замовлення стало неможливим, і я зазнав матеріальних збитків без можливості їх компенсувати. Там на вiдео можна побачити повідомлення "Ви не впоралися з перевезенням".

Прошу адміністрацію ретельно розглянути відеодокази та покарати винних у повній мірі, з урахуванням серйозності порушення та того факту, що гравець Артемка Обкурений вже неодноразово притягувався до відповідальності раніше.

Дякую за розгляд скарги.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): ТИЦ
6. Дата порушення: 25.12.2025, час 05:10

Останнє редагування:

Альона Дівертал.

Південна Україна
Реєстрування
12 Чер 2025
Дописи
102
Реакції
72
Бали
33
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу можу винести такий вердикт:
Порушник Артьомка Обкурений [39669] отримує покарання DM іn GZ на 120 хв за такими правилами:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. |

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі