Розглянуто DM GZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Романтик

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Тра 2025
Дописи
119
Реакції
76
Бали
33
1. Особистий нікнейм : Дмитро Романтик
2. Нікнейм гравця : Макс Вейл , Святогор Бездушний
3. Суть скарги: Я ремонтував машину на СТО біля риболовного магазина в Києві , до мене підїхало два гравця з клану TOSVA і почали в мене стріляти і казати що в мого клана STORM війна з TOSVA . Я зайшов на Форум подивився і побачив що у них стоїть війна зі STORM але це старий клан якого вже немає і війна була обьявленна 1 червня 2025р . А мій клан STORM я створив дві неділі назад за 20кк з нуля ви це все можете перевірити . Прошу вас дати цим гравцям Макс Вейл і Святогор Бездушний покарання за DM GZ так як в мого нового клану STORM немає війни з кланом TOSVA . Дякую за увагу.
4. Докази: (Відео)

Ваня Штурм

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
1 Лис 2024
Дописи
879
Реакції
684
Бали
153
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу, виношу такий вердикт:

Гравець #176749 отримає покарання у вигляді деморгану на 60 хвилин, також мут на 60 хвилин за Порушення правил UKRAINE GTA 5.9 6.50
Гравець #220985 отримає покарання у вигляді Муту на 120 хвилин за Порушення правил UKRAINE GTA 5.9 5.7
Гравець #226095 отримає покарання у вигляді Муту на 80 хвилин за Порушення правил UKRAINE GTA 5.1 5.9

Правила UKRAINE GTA

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

5.7. "Розмова в ноці" - Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Викликати поліцію", "Померти" чи "Викликати швидку"). | Мут до 45 хвилин

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля. | Деморган 30-120 хвилин, при масових порушеннях Варн (на розсуд адміністратора)

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі